We begrijpen dat het verwijderen van de Shape Boob Tape een belangrijk onderdeel is na het dragen ervan. Hieronder leggen we graag uit hoe je de tape voorzichtig kunt verwijderen:

1. Maak de tape zacht: Begin door warm water te gebruiken om de tape zachter te maken. Je kunt dit doen door bijvoorbeeld onder de douche te staan en het water op je borsten te laten lopen. Dit helpt de tape losser te worden.

2. Gebruik (baby)olie: Breng vervolgens (baby)olie aan op de tape om het los te maken. De olie helpt de kleefkracht van de tape te verminderen en maakt het gemakkelijker om te verwijderen. Masseer voorzichtig de olie in de tape en laat het een paar minuten intrekken.

3. Trek voorzichtig los: Nadat de tape is verzacht door het water en de olie, kun je voorzichtig beginnen met het losmaken ervan. Trek de tape langzaam met één hand los en houd met je andere hand je huid vast om ervoor te zorgen dat het geleidelijk en comfortabel loskomt. Wees geduldig en neem de tijd, zodat je je huid niet onnodig belast.

Het is belangrijk om de tape geleidelijk en voorzichtig te verwijderen om eventuele irritatie of ongemak te voorkomen. Als je merkt dat de tape niet gemakkelijk loskomt, breng dan meer (baby)olie aan en wacht even voordat je verder gaat met het verwijderen.

We hopen dat deze tips je helpen om de Shape Boob Tape op een veilige en comfortabele manier te verwijderen. Als je nog andere vragen hebt, staan we altijd voor je klaar om je te helpen.

Let op: trek het er nooit in één keer af, wees lief voor je huid.
   
  
Shape Boob Tape is hypoallergeen, er zit geen latex of zinkoxide in. Het is gemaakt van een combinatie van katoen, spandex en de lijm is acryl. Maar onthoudt wel dat iedere huid anders is en anders kan reageren.
We raden iedereen met een voorgeschiedenis van huidirritatie aan om een ​​testpleister te proberen. Om dit te doen, breng je een klein stukje tape aan op een deel van de huid in de buurt van waar je de tape wilt aanbrengen. Laat 4 - 6 uur zitten om er zeker van te zijn dat er geen reactie ontstaat en anders stop je direct met het gebruik van dit product.

Onze producten zijn niet bedoeld voor vrouwen die borstvoeding geven,
allergisch zijn voor stickers (acryl), een gevoelige en/of dunne huid hebben.

Vragen?
Neem contact met ons op via ons contactformulier, stuur een e-mail naar info@babeinshape.com of een DM op Instagram @babeinshape.nl
Babe in Shape boob tape verwijderen