Beste babe, 

Wat geweldig dat je ons verhaal hebt gelezen! Bij Babe in Shape begrijpen we de uitdagingen waar vrouwen mee te maken hebben bij het dragen van fashionable outfits. We wilden een oplossing vinden waarmee je kunt genieten van je kleding zonder dat je je zorgen hoeft te maken over zichtbare beha's. Onze Shape Boob Tape is de perfecte oplossing gebleken en we zijn zo enthousiast om dit met jou te delen!

We hebben de tape uitvoerig getest en de positieve feedback van onszelf en onze vriendinnen heeft ons geïnspireerd om dit met jou te delen. Ik bedoel, we kunnen zo'n verbazingwekkend geheim niet alleen voor onszelf bewaren, toch?
We geloven dat elke vrouw het verdient om zichzelf te zijn en te dragen wat ze maar wil. Daarom noemen we een vrouw die blij is met wie ze is en straalt met zelfvertrouwen een echte Babe in Shape!

We werken hard aan het ontwikkelen van nieuwe producten en we staan altijd klaar om je te adviseren of gewoon een lief berichtje te ontvangen. Neem contact met ons op via deze pagina en laten we ook connecten op Instagram. Gebruik altijd @babeinshape.nl en #babeinshape wanneer je je prachtige foto's online plaatst. Je maakt dan kans om in onze feed te worden vermeld!

Lees ons interview op Lib The Mag.


Met liefde,

Team Babe in Shape
    
Babe in Shape productfoto hart