Wat is Shape Boob Tape?
Shape Boob Tape is body tape speciaal gemaakt om de borsten in een gewenste positie onder kleding te positioneren zodat je geen beha hoeft te dragen. De tape geeft je borsten een lift met een mooi decolleté.

Hoe werkt het?
Wanneer je borst in de gewenste positie is geplaatst, kan Shape Boob Tape een decolleté vormen zonder een beha te hoeven dragen. Shape Boob Tape is sterk genoeg om je borsten te ondersteunen en natuurlijk te laten bewegen. Perfect voor onder kleding met een speciale wens, zoals een blote rug, een diep decolleté of strapless zonder bandjes. Bekijk onze how-to pagina voor inspiratie.

Waarom Shape Boob Tape?
Celebrities gebruiken al jaren body tape om hun borsten onder hun spectaculaire outfits vast te plakken. Shape Boob Tape is nu ook speciaal voor jou verkrijgbaar! Het is ontworpen zodat het zacht is voor de huid en het toch de kracht heeft om (grotere) borsten vast te houden. Voor elke vorm en maat!

Waar is Shape Boob Tape verkrijgbaar?
Wij verzenden naar Nederland en België via onze webshop www.babeinshape.com. En via de bekende bol.com, voor andere verkooppunten kijk je op de Verkooppunten pagina. Ben je als ondernemer geïnteresseerd in onze verkoop? Check dan hier onze Wholesale pagina.

Wat is de kracht van Shape Boob Tape?
Het belangrijkste kenmerk is dat je het op maat kunt knippen om verspilling te minimaliseren. Shape Boob Tape heeft de kracht om borsten vast te houden, ondersteuning te bieden en kan de hele dag en nacht mee worden gedragen. Daarnaast is het perfect voor onder kleding die meer aandacht nodig heeft, zoals een blote rug, diep decolleté of strapless.

Hoe lang kun je met een rol doen?
Een rol Shape Boob Tape is 5 meter lang! Het hangt af van de grootte van je borsten, hoelang je er mee doet. Als je een grotere borst hebt, heb je meer tape nodig om je borsten in de gewenste positie te houden. Voor kleinere borsten die een diepe halslijn willen maken, heb je misschien minder tape nodig.

Wat moet ik met mijn huid doen voordat ik plak?
We raden aan om te beginnen met een schone huid zonder creme's, oliën, make-up of andere producten voordat je de tape aanbrengt. De tape hecht het best op een droge huid. Plak dan direct je Shape Nipple Covers op om de tepels te beschermen en dan pas de tape. 

Hoe verwijder ik Shape Boob Tape?
Wij adviseren de tape met warm water en kokos- of babyolie te verwijderen om de tape en de huid te verzachten. In principe kun je de tape voorzichtig van je huid trekken, dit mag geen pijnlijke ervaring zijn. Meer weten? Bekijk hier onze pagina met Removal advies.

Is Shape Boob Tape hypoallergeen?
Ja, het is hypoallergeen, er zit geen latex of zinkoxide in. Shape Boob Tape is gemaakt van een combinatie van katoen, spandex en de lijm is acryl. Maar onthoudt wel dat iedere huid anders is en anders kan reageren.
We raden iedereen met een voorgeschiedenis van huidirritatie aan om een ​​testpleister te proberen. Om dit te doen, breng je een klein stukje tape aan op een deel van de huid in de buurt van waar je de tape wilt aanbrengen. Laat 4- 6 uur zitten om er zeker van te zijn dat er geen reactie ontstaat en anders stop direct met het gebruik van dit product.

Wie kan Shape Boob tape niet gebruiken?
Onze producten zijn niet bedoeld voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, allergisch zijn voor stickers (acryl), een gevoelige en/of dunne huid hebben.

Vragen?
Neem contact met ons op via ons contactformulier, stuur een e-mail naar info@babeinshape.com of stuur een DM op Instagram @babeinshape.nl