Wanneer het weer tijd is voor de glitter & glamour op de rode loper, en iedereen er stralend uitziet, vraagt iedereen zich toch altijd weer af...

Hoe kunnen zij die outfit aan? Hoe blijft die jurk zo mooi zitten? Waarom schuift die top niet als ze bewegen?

Iedere celeb heeft een eigen stylist, en iedere stylist heeft zo zijn/haar rode loper geheimen en wij laten je graag zien wat de meest gebruikte zijn!

 

 kim kardashian boob tape

Het begon allemaal bij Chrissy Teigen en Kim Kardashian, zij onthulden dat zij duct tape (!!!) gebruikte om hun borsten op hun plek te houden tijdens de red carpet. Maar iedereen weet waar duct tape voor gebruikt wordt en dit is zeker niet voor de huid. Beide dames gaven toe dat het vreselijk veel pijn deed om het eraf te halen... een echte no go dus! 

Gelukkig is er nu Shape Boob Tape, dit is zacht voor de huid. Flexibel, waterproof en pijnloos te verwijderen. Wisten de dames dit maar eerder ;).  

  

Dit bericht bekijken op Instagram

#chrissyteigen

Een bericht gedeeld door Chrissy Teigen Snapchat (@chrissyteigensnapchat) op

 Volg Babe in Shape op Instagram 

Het volgende geheim zul je vast wel eerder van gehoord hebben. Het is ook in het bovenstaande filmpje van Chrissy Teigen te zien, namelijk Spanx.

Spanx is ondergoed met veel stretch maar wat wel heel strak zit. Hierdoor krijg je een mooi gevormd figuur en hoef je niet bang te zijn voor love handles of trillende lichaamsdelen. Super handig en zit ook nog eens lekker!

Maar be prepared om je adem in te houden en weinig te eten want dit zit strakkkkk. 

 

Miley Cyrus laat zien hoe je een hele outfit rockt met alleen maar nipple covers! Zo zelfverzekerd als ze is, en het staat haar goed ook. Nipple covers beschermen en verbergen je tepels, ook hier te verkrijgen op Babe in Shape. Natuurlijk kun je voor een extra lift gebruik maken van Shape Boob Tape, hiermee bepaal je geheel zelf hoe je décolleté eruit ziet. Check onze how to pagina over hoe je de nipple covers plakt en je borsten in tapet. 

 

miley cyrus, nipple cover, babe in shape 

Volg ons op Instagram voor meer inspiratie en adviezen.

Babe, ons doel is dat jij je op je mooist voelt en straalt als nooit tevoren! Heb je vragen, advies nodig, tips of gewoon een girly talk? Neem dan direct contact met ons op want ons team staat voor je klaar.

And for now, be your most beautiful self! 

 

 

Comments

Samantha said:

Ducttape lijkt me zoooo pijnlijk, waarom doen die vrouwen dat? Nee Shape Tape is veel beter haha! <3

Kelly said:

Wauw die Miley durft wel met haar outfit, maar zij kan ook alles aan.

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.