Ben je niet tevreden over je bestelling? Dat vinden wij erg jammer en wij horen graag wat wij kunnen doen om je tevreden te stellen. Je kunt je bestelling tot 14 dagen ongeopend retourneren en wij zorgen er voor dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending en goedkeuring van het product, op je rekening staat.
   
Retourneren in 3 stappen
   
Stap 1: Stuur een e-mail naar info@babeinshape.com met je ordernummer en de reden waarom je wilt retourneren. Wij zijn er dan van op de hoogte dat wij een pakket kunnen verwachten.
   
Stap 2: Vul het retour formulier in.
Download hier het retourformulier en vul deze volledig in.
   
Stap 3: Stuur de bestelling op met PostNL
Pak je bestelling in zoals je het ontvangen hebt. Zorg ervoor dat het niet beschadigd kan raken. Print het retourformulier uit, vul het volledig in en voeg deze bij het pakket toe (anders weten wij niet van wie het pakket is). Stuur dan de artikelen samen met het retourformulier in een pakket op naar het adres aangegeven op het retourformulier. Zorg dat je een Track en Trace code ontvangt van het pakket. Als zender ben je zelf verantwoordelijk en wij zouden het vervelend vinden als er misverstanden ontstaan. 
   
Stap 4: Ontvang het aankoop bedrag terug op je rekening.
Als wij het pakket in goede orde hebben ontvangen, zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen weer teruggestort is op je rekening zoals je het bij ons betaald hebt. Je ontvangt hier ook een mail over.
     
Heb je een andere vraag? Contacteer ons dan via onze contact pagina.
           
Bedankt voor je vertrouwen in Babe in Shape!